Ik laat beweging ontstaan

Een situatie die vastzit. Een klus die niet loopt. Een team dat geen energie genereert. Ik vind het onweerstaanbaar. Dat haalt het beste in mij naar boven. Ik hou van ontwarren en iets op de rit krijgen. Ik heb razendsnel de kern van het probleem te pakken en weet wat nodig is om te inspireren en te transformeren. Dat doe ik vanuit een intuïtief weten – dus we gaan de processen niet alleen aanvliegen vanuit ratio.

Ik werk graag met groepen in combinatie met extra aandacht voor het individu. Ik breng mensen weer in verbinding met elkaar en met zichzelf. Zo zetten we betekenisvolle stappen voorwaarts. Samen naar een mooi resultaat!

GoBrink Consultancy voor bedrijven

Je kunt bij mij terecht voor vragen op allerlei gebied: van strategie tot het opbouwen van teams. Ik werk met mensen op alle lagen. Niet alleen vanuit ratio (de doelen of de kpi’s) maar ook vanuit het gevoel en de emotie die er mag zijn. Het verbinden van deze delen maakt dat er veel meer vanuit die purpose wordt gewerkt. Ik haal het wij/zij gevoel weg: we zijn allemaal mensen met uitdagingen op alle niveaus. Dus ik zie management en werkvloer als één team. Ze moeten verbonden worden en dat is nog weleens een uitdaging.

GoBrink Consultancy individuele trajecten

Steeds maar doorgaan omdat het nu eenmaal moet van jezelf, maar toch geen stap vooruitkomen – herken je dat? Je weet heel goed wat je niet wilt, maar wat wil je dan wel? We zijn vaak zo gewend ons aan te passen aan anderen, dat we vaak niet meer weten wat onze eigen wensen, dromen en verlangens zijn. Maar er is altijd een keuze als je dat echt zelf wilt en uit vertrouwen de stappen maakt. Ik weet dat uit ervaring. Ik ben een veranderaar en iemand die beweging laat ontstaan. En ik ben ervan overtuigd dat mensen het verschil maken – ook jij.

Je kunt bij mij ook terecht met burn-out klachten.

Persoonlijke traject

Ik werk vanuit mijn eigen kracht en intuïtie. Mijn werkervaring en mijn harde en zachte skills zijn goed in balans. Je hoeft het niet alleen te doen, maar je doet het wel zelf.

Energetisch werk

Door middel van energetisch werken kan ik het lichaam ontdoen van blokkades en angsten die vastzitten. Er gaat echt iets open en er is daarna meer oor voor woorden. De sessies zijn heel rustgevend – je mag alles even loslaten.

Systemisch werk

Ik maak tijdens het systemisch werk gebruik van familie- en organisatieopstellingen. Deze methode is een snelle en heldere manier om de onderstroom zichtbaar te maken.